Om Lekangportalen

Nettsida Lekangportalen så dagens lys 14. desember 2010, kort tid etter at det ble vedtatt på et styremøte at vi skulle forsøke å få en nettside opp og gå. Vi så behovet for å markedsføre bygda utad, og mente det ville være en fin måte å holde sambygdinger og fraflytta sambygdinger oppdatert på hva som skjer i bygda.
Det ble fin oppslutning rundt nettsida, og allerede 23. februar 2011 gikk nettsida over på nytt system, bygd på publiseringsverktøyet Drupal med nye funksjoner og bedre design.

Vi har som mål at denne siden skal bli ditt førstevalg når du ønsker informasjon om Lekang & omegn, eller om du ønsker å følge med hva som skjer i bygda. -Enten du er sambygding, fraflyttet sambygding, tenker på å flytte hit, eller rett og slett bare er nysgjerrig på hva vi driver med.

Nettsida drives av Lekang Ski- og Bygdelag.
Vi kjører på Apache server med Drupal CMS og leier webhotell hos ProISP, som også er registrar. Vi har hele tiden oppdatert backup av nettsida, og ProISP garanterer 99,9% oppetid, så siden vil også være driftsmessig pålitelig.

Henvendelser vedrørende nettsida -driftsmessig og innholdsmessig- rettes til Webmaster via kontaktsiden.

Har du noe å bidra med? Det kan være alt fra tekster og bilder, innlegg til nyhetsbloggen enten jevnlig eller unntaksvis, ideer eller helt enkelt en kommentar på utforming eller innhold. Uansett hva du har i tankene, ta kontakt!